ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαθήματα Αλβανικών στο Βόλο

Ο Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών Ν. Μαγνησίας ILIRIA,

Ο Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών Ν. Μαγνησίας ILIRIA, ξεκίνησε για δωδέκατη χρονιά, τα μαθήματα για την εκμάθηση της Αλβανικής γλώσσας σε παιδιά μεταναστών από ηλικίας 5 έως 17 χρονών. Τα μαθήματα διδάσκονται από δασκάλους- μέλη του συλλόγου εθελοντικά, ενώ ο σύλλογος προμηθεύεται  μαθησιακό υλικό από το Υπουργείο Παιδείας(Αλβανίας).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μετά από αίτημα μας και φέτος έχουμε την τιμή και την δυνατότητα να στεγαζόμαστε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο ΔΙΕΚ Βόλου όπου έχουμε άψογη συνεργασία με την Διοίκηση της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους και την παραχώρηση δύο αιθουσών σε ένα υγειές περιβάλλον για τα παιδιά μας.

Ο Σύλλογος μας, στα μέσα Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς για παιδιά και γονείς.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 14 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστούν μέχρι και τέλος Οκτωβρίου. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο ΙΕΚ του Δήμου Βόλου στην διεύθυνση Χείρωνος με Ρήγα Φεραίου από 10. 30 έως 16.00 όπου μπορούν να μας βρουν και οι γονείς για καινούργιες εγγραφές.»

 

ΠΗΓΗ www.magnesianews.gr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top