Shqip

Lotaria Amerikane, ja si rriten mundësitë për të fituar 

Ambasada Amerikane në Shqipëri ka publikuar disa nga rastet që duhet të kenë parasysh shqiptarët kur të aplikojnë.

Duke publikuar disa nga pyetjet më të rëndësishme që bëhen, Ambasada Amerikanë në Tiranë thotë se nga një familje mund të aplikojnë dy persona të ndryshëm, duke rritur mundësinë për të fituar.

[maxbutton id=”6″]

Ja 2 pyetjet shpjeguese të ambasadës.

Çfarë ndodh nëse fitoj lotarinë amerikane? A më ndihmon qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për të gjetur punë? 

Nëse fitoni lotarinë amerikani mund të jetoni dhe punoni në SHBA. Qeveria nuk do t’ju paguajë për të jetesën tuaj apo për të gjetur punë. Ju duhet të përpiqeni vet kur të mbërrini në SHBA.

[maxbutton id=”5″]

Nëse unë regjistrohen për lotarinë amerikane 2017-t, mundet gruaja ime të bëjë një aplikim të veçantë, si aplikuesi kryesor? A skualifikohesh në këtë rast?

Një burrë dhe grua duhet të dorëzojnë secili nga një aplikim, nëse i përmbushin kërkesat. Nëse njëri bashkëshort është zgjedhur tjetri mund të përfitojë, mjafton që të dhënat të jenë hedhur në momentin kur keni aplikuar, pra të mos keni gënjyer që keni bashkëshortë ose bashkëshorte.

Burimi: http://shqiptarja.com/news.php?id_legami=185544#sthash.OnhkxbHc.dpuf

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top