LLOTARIA AMERIKANE

LLotarinë Amerikane e fitojnë vetëm Korçarët? Përgjigjet Ambasada Amerikane

Ambasada i është nënshtruar “testit në makinerinë e së vërtetës” dhe përmes një postimi plot humor në Facebook,  siguron se përzgjedhja për lotarinë është krejtësisht e rastësishme dhe se vendlindja nuk luan asnjë rol favorizues apo penalizues.

“Kushdo që beson se kualifikohet mund të regjistrohet për lotarinë dhe përzgjedhja është tërësisht e rastësishme”, thotë Ambasada.

Lotaria u rihap nga fillimi më 18 tetor, pasi problemeve teknike që shoqëruan procesin pas hapjes më 3 tetor. Ambasada deklaroi se të gjitha aplikimet e bëra para datës 18 tetor ishin të pavlefshme dhe se duheshin kryer sërish. Afati përfundimtar i lotarisë është 22 nëntori.

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close