Shqip

Llotaria e Vizave Amerikane 2014 APLIKO TANI! (1 Tetor – 3 Nëntor)

Një nga mënyrat më të mira për të emigruar në Amerikë, Llotaria Amerikane, do të bëhet edhe  këtë vit!

Aplikimet për Llotarinë e Vizave Amerikane DV-2016 – Viti 2014 do të fillojnë në Amerikë nga dita e Mërkurë, Data 1 Tetor (Ora 12:00 me të Amerikës, 19:00 me të Greqisë ) deri të Premten, data 3 NËNTOR (Ora 12:00 me të Amerikës, 19:00 me të Greqisë ).

Kostoja e aplikimit për person është 10 euro.  Për fëmijët nën 21 vjeç është 5 euro (Kur aplikojne si familje). Brënda në çmim është e gjithë proçedura e aplikimit nga fotografimi deri tek konfirmimi i aplikimit.

Për të gjithë ata që banojnë në Athinë dhe në përgjithësi në rrethin e Atikës,  i njoftojmë se mund të paraqiten tek zyrat tona për të aplikuar duke patur me vete të gjitha dokumentet e nevojshme.

Satafi jonë përbëhet nga persona që kanë mbaruar shkollën e lartë në Greqi dhe zotërojnë jashtëzakonisht mirë teknologjitë internetike , gjë që ju garanton juve një aplikim të saktë dhe pa gabime.

LEXONI KETU KUSHTET E APLIKIMIT PER LLOTARINE AMERIKANE

Gjatë muajit Tetor jeni të mirëpritur çdo ditë nga ora 10:00 – 20:30 

 TEL: 21302856816979489060 dhe  6987419091 ose tek emaili info@albanians.gr për të aplikuar

Adresa:  Marinou Geroulanou 18 (Μαρίνου Γερουλάνου 18, Αθήνα Πανόρμου ), Panormou , Athinë, Greqi.(Afër stacionit të metrosë në Panormou)

Nëse jetoni jashtë Athinës MUND TË APLIKONI ONLINE!

BËNI KLIK KËTU

Ejani dhe ju të provoni fatin tuaj 🙂

Me respekt stafi i Albanians.gr

Shikoni Hartën për të parë se ku ndodhemi:

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close