Llotaria Amerikane Aplikoni Online 2020

Përpara se të dërgoni aplikimin tuaj merrni ne telefon tek:

694 79 72 726    &   698 86 96 898

Për të gjithë ata që jetojnë jashtë Athinës dhe nuk mund të vinë tek zyrat tona, ju japim mundësinë të aplikoni  ONLINE ndërmjet këtij formulari.

VINI RE: Kriteri pët të marrë pjesë në llotarinë amerike është të keni mbaruar shkollën e mesme ose të keni të paktën 2 vite punë në një profesion të caktuar 5 vitet e fundit.

Lexoni këtu rreth kritereve:

Llotaria Amerikane Dv 2020 Kushtet e Aplikimit 

Familjarët DUHET të vendosin në aplikimin e tyre çdo pjesëtarë të familjes që është nën moshën 21 vjeçare!

Kostoja e aplikimit është 10 euro për të mëdhenjt dhe 5 për çdo kënd nën moshën 18 vjeçare!

Pagesa bëhet tek banka Pireos në numrin e llogarisë:

GR90 0172 0900 0050 9003 4171 057

Mund të dërgoni të gjitha të dhënat dhe ndërmjet emailit tek: info@albanians.gr

Procedura:

1: Na merrni ne telefon dhe konfiromojme se mund te aplikoni

2: Dergoni fotot tuaja tek emaili jone (info @ albanians.gr ) dhe te dhenat tuaja per cdo pjestare te familjes OSE mbushni formularin me poshte.

3: Beni pagesen per sherbimin tone tek BANKA PIREOS tek kjo llogari  GR90 0172 0900 0050 9003 4171 057

4: Na merrni telefon per te konfirmuar pagesen e sherbimit

5: Aplikojme dhe ju dergojme kodin tuaj qe verteton se ne kemi bere aplikimin tuaj per Llotarine Amerikane!

Vini re: FOTOGRAFITË duhet të jenë minimumi 600-600 pixel maksimumi 1200 – 1200 px. Shikoni formen në foton e mëposhtme

FOTOJA DUHET TE JETE E PASTER DHE E QARTE!

NUK lejohen foto te nxjerra me CELULARE , SKANIM (kur fotot jane shume te vogela) dhe ne pergjithesi foto JO PROFESIONALE

FOTO DUHET TE JENE PROFESIONALE TE BERA NGA STUDIO FOTOGRAFIKE !!!

12067174_10153636288093664_1806182773_n

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top