LLOTARIA AMERIKANE

Llotaria Amerikane 2017 APLIKONI TANI! (18 Tetor-22 Nëntor)

Një nga mënyrat më të mira për të emigruar në Amerikë, Llotaria Amerikane, do të bëhet edhe këtë vit! Nëse fitoni, ky program ju jep mundësinë të emigroni në amerikën në mënyrë të ligjëshme, dhe ju siguron Green Card. Mbas një periudhe 5 vjeçare mbase të jeni zhvendosur në Amerikë me këtë program, mund të aplikoni dhe për nënshtetësinë amerikane.

Aplikimet për Llotarinë e Vizave Amerikane DV-2019 – Viti 2017 do të fillojnë diten e Mërkurë Data 18 TETOR  në orën 19.00 deri të Mërkurë 22 NËNTOR ora 18.00. 

PËR TË GJITHË ATA QË BANOJNË NË ATHINË DHE NË PËRGJITHËSI NË RRETHIN E ATIKËS, I NJOFTOJMË SE MUND TË PARAQITEN TEK ZYRAT TONA PËR TË APLIKUAR.
ZYRA JONË PATI GJATË VITIT 2016 43 FITUES TË LLOTARISË AMERIKANE. KEMI EKSPERIENCËN E DUHUR PËR TË KRYER PROÇEDURËN SAKTË DHE SIPAS RREGULLAVE TË PROGRAMIT
NË LLOTARINË AMERIKANE MUND TË MARRIN PJESË SI QYTETARË SHQIPTARË, ASHTU DHE QYTETARË GREK. PRA MUND TË APLIKOJ ÇDO SHQIPTARË QË KA NËNSHTETËSINË GREKE

Zyra jonë ndodhet në Athinë.
ADRESA PSARON 4 PLATIA KARAISKAKI ATHINE
Stacioni Metrosë Metaksourgeio

(Στάση Μετρό Μεταξουργείο)

ZYRAT TONA NDODHEN BRËNDA AGJENCISË SË UDHËTIMIT TOP-LINES

TELEFONA PËR INFORMACIONE DHE MBYLLJE TAKIMESH
698 86 96 898 &  697 77 18 960
Email:   info (@) albanians.gr

Orari i punës së zyrës:

Çdo ditë nga ora 10.00-20.00

Të shtunën 10.00-20.00

Të dielën 10.00-20.00

VINI RE: PER TE APLIKUAR JU DUHET TE KENI ME VETE VETEM PASAPORTEN OSE NJE TJETER MJET IDENTIFIKIMI! (ASGJE TJETER!!!)
FOTOGRAFINË DO E BËNI TEK ZYRA JONË. NUK ËSHTË E NEVOJSHME TA BËNI DIKU TJETËR

NESE JENI FAMILJARE DUHEN DETYRIMISHT TE GJITHE PJESTARET E FAMILJES DERI NE MOSHEN 21 VJECARE (DETYRIMISHT!!!)
Jeni të lutur të kushte që duhet të plotësoj një person për të aplikuar këtu

NËSE JETONI JASHTË ATHINËS DHE DËSHIRONI TË APLIKONI PËR LLOTARINË AMERIKANE JENI TË LUTUR TË LIKONI KËTU

Llotaria Amerikane Online DV 2018-APLIKUES JASHTË ATHINËS

 

Vini re: Për shkak të problemeve teknike të sistemit, aplikantët që kanë aplikuar për llotarinë amerikane para datës 18 Tetor, duhet të aplikojnë sërisht sepse aplikimi i tyre është anulluar. Për më shumë lexoni këtu https://albanians.gr/rifillon-llotaria-amerikane-18-tetor-22-nentor.html

Lexoni para se të aplikoni

 

KUSHTET PËR TË APLIKUAR PËR LLOTARINË AMERIKANE

Lexoni para se të aplikoni

ÇFAR ËSHTË LLOTARIA AMERIKANE

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close