Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

Shqip

Ligji për emigrantët në Greqi. Intervistë me Sekretarin e Shtetit Grek për Emigracionin Video

Sekretari i shtetit grek për politikën e emigracionit Vasilis Papadopulos,ka dhënë një intervistë për gazetarin e ABC NEWS, Robert Goro, ku ndër të tjera ka folur për ligjet që janë miratuar vitin e fundit nga qeveria greke, si dhe për vështirësitë që  po hasin shërbimet e emigracionit për zbatimin e ligjeve të reja.

Shikoni videon me intervistën

Burimi http://www.abcnews.al/lajme/aktualitet/2/65271

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top