Shqip

Ligji 4332 Nënshtetësia dhe ndryshimet në Kodin e Emigracionit

Ligji 4332 që më 9 Korrik është publikuar në Fletoren Zyrtare dhe përbën ligj të shtetit Grek. Në këtë ligjë përveç ndryshimeve në kodin e nënshtetësisë-kombësisë, për fëmijët e gjeneratës së dytë të emigrantëve, parashikohen edhe disa ndyrshime të Ligjit 4251 -Kodi i Emigracionit dhe Integrimit Social.

PËR MË SHUMË LAJME BËNI KLIK NË FAQEN TONË NË FACEBOOK 

Çfar parashikon ligji për nënshtetësinë e fëmijëve të emigrantëve. Cilët përfitojnë? (Klikoni në linkun e mëposhtëm)

Nënshtetësia e fëmijëve të emigrantëve. Cilët kategori përfitojnë

Çfar parashikon ligji, për Lejet e Qëndrimit për arsye të jashtëzakonshme? (Klikoni në linkun e mëposhtëm)

Ndryshimet në Lejen e Qëndrimit për Arsye të Jashtëzakonshme

Çfar ndryshon për nënat që kanë lindur në Greqi dhe nuk kanë leje qëndrimi? Çfar ndrshon në lejet e gjeneratës së dytë, etj? (Klikoni në linkun e mëposhtëm)

Ndryshime të tjera në Kodin e Emigracionit

Për të gjithë ata që duan të lexojnë të gjithë ligjin të klikojnë këtu

Ν. 433215 ΦΕΚ Α 76

Për të gjithë ata që duan të lexojnë këtë artikull në gjuhën greke të klikojnë këtu

Nόμος 4332 Ιθαγένεια και οι αλλαγές στον Κώδικα Mετανάστευσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top