ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

5 leon
Γενικά: Παίρνεις πολλές πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε εμπειρίες που άλλες φορές αρνείσαι να βιώσεις είτε από επιφυλακτικότητα, είτε από φόβο ότι θα εκτεθείς. Ο σχεδιασμός για το εξωτερικό σου κάνει καλό και σου δημιουργεί μια ευφορία εσωτερική.
Έρωτας: Φέρεσαι αρκετά διαχυτικά και πιθανόν και υπερβολικά για το δικό σου στυλ, θα δώσεις όμως τον καλύτερο σου εαυτό και θα έχεις ένα είδος μεγαλοψυχίας και ανοικτής καρδιάς. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου μπορεί να απολαύσεις όμορφα συναισθήματα με έναν ρομαντικό Ταύρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι το εύρος μιας δουλειάς που θέλεις να κάνεις αλλά και τον δυναμικό χαρακτήρα που χρειάζεται να επιδείξεις. Για αυτό να μην ρίξεις καθόλου τους τόνους γιατί θα χαθεί ο ενθουσιασμός που έχεις.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60433-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-21-6#ixzz35GkmpKW1

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top