ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ
Γενικά: Το ότι χρειάζεται να ξανασυζητήσεις και να σκεφτείς από την αρχή τα θέματα ενός σπιτιού που σε απασχολούν, θα σου δώσει την δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσεις όλες σου τις γνώσεις και να δοκιμάσεις επιπλέον τις πρακτικές σου εμπειρίες για να λυθεί το ζήτημα οριστικά.
Έρωτας: Δεν σου αρέσουν τα κλισέ και για αυτό προσπαθείς να κρατήσεις ένα επίπεδο ποιοτικό στην σχέση σου για να μην βρεθείς εκτός ουσίας. Η κατάσταση όμως που υπάρχει με εσένα και έναν Ταύρο ή Σκορπιό θα σε καθορίσει πολύ πιο βαθύτερα από ό, τι νομίζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες οικονομικές σκοτούρες πάνω σε θέματα καριέρας γιατί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο πρέπει να διατηρήσεις αυτά που ήδη έχεις. Η σταθερότητα των αξιών σου θα βοηθήσει στο να κρατήσεις την ποιότητα που θέλεις.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60511-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-22-6#ixzz35MIaDe6P

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top