Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Last Albanian Beach Party in Athens @ Bikini Beach Loutra Alimou 14 Shtator 2013 ora 23.00

Vera për ne vazhdon. 😀 Portali Albanians.gr ju fton të gjithëve në partyn

e fundit verorë për vitin 2013. Last Albanians Beach Party ditën e Shtunë 14 Shtator  2013

 

Ejani të kalojmë të gjithë së bashku një natë fantastike nën ritmin e muzikës shqiptare, moderne dhe popullore si dhe ritmet më të reja të muzikës greke dhe të huaj.

Dhe një herë shqiptarët në Greqi, do mblidhen së bashku dhe do dëfrehemi deri në orët e para të mëngjesit.

 

 

Ku dhe kur do të bëhet Party.

Last Albanian Beach  Party  do të bëhet të Shtunën 14 Shtator  dhe hapja do të jetë në orën 23.00.

Last Albanian Beach Party do të organizohet ne Bikini Beach Bar në Loutra Alimou.

Adresa Leoforos Posidhonos zona Loutra Alimou në Athinë.

Për të parë në hartë se ku ndodhet Bikini Beach Bar klikoni këtu
(Bikini Beach Bar është ish Ammos Lounge)

Një nga mënyrat më të lehta për të ardhur është me tram ku do ndaloni tek stacioni Lutra Alimou.

 

Çmimet

 

Hyrja është 10 euro me një pije(përfshirë dhe cocktails) . Pija e dytë ,  e thjeshtë ose cocktails 7 euro, pija speciale 8 euro.

 

Çmimi i shishes 90 euro e tjeshtë 100 euro speciale. Për të gjithë ata që dëshirojnë të marrin shishe, në çmimin e shishes përfshihen dhe biletat e hyrjes.

Shishja whiski, vodka, 5 bileta+40 euro

Shishja speciale 5 bileta +50 euro

 

Për informacione dhe rezervime  komunikoni në numrin: 6972565317

Ju sugjerojmë të rezervoni tavolinë. Për rezervime tavolinash nuk është e detyrueshme të merrni shishe.

 

Vini re. Meshkujt duhet të jenë të shoqëruar

Shënim kur themi meshkujt duhet të jenë të shoqëruar,  lejohet dhe 2 djem një vajzë, ose 3 djem 2 vajza etj.

 

Jeni të mirëpritur.

Mos e humbisni….:)

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top