ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lajmërim për emigrantët Nuk punojnë nesër qëndrat One Stop Shop në Atikë

Lajmërohen të gjithë emigrantët shqiptarë që jetojnë në Athinë dhe në rrethin e Atikës, dhe dorëzojnë dokumente në 4 qëndrat e shërbimit me një ndalesë në Drejtoritë e Emigracionit në Drejtorinë e Decentralizuar (ONE STOP SHOP-ISH periferi), se nesër 23 Janar 2014 zyrat e emigracionit DO JENË TË MBYLLURA dhe nuk do punojnë, për shkak të grevës 24 orëshe që ka shpallur Adhedhi.

Vini re! Në grevë do të përfshihen vetem Drejtorisë e Atikës (4 Drejtorit Petru Rali, Pireu dhe Palini) Drejtoritë e tjera të rretheve do punojnë normalisht.

Për albanians.gr

Gaston Sanxhaku

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top