Shqip

Kroçerja “Queen Elizabeth” në Sarandë

Një prej anijeve më të njohura në botë, siç është anija “Queen Elizabeth” do të vizitojë për herë të parë bregdetin shqiptar.

Pas disa muajsh bisedimesh nga Agjencia Kombëtare e Bregdetit me kompanisë britanike Cunard, anija pritet të ankorohet në Portin e Sarandës dhe pasagjerët në të do të kenë mundësi të vizitojnë rrënojat Antike të Butrintit por gjithshtu edhe qytetin e Sarandës.

Anija super luksoze “Queen Elizabeth” është ndërtuar vetëm disa vite më parë dhe ka zëvendësuar anijen tjetër mjaft të njohur “Queen Elizabeth 1″.

E përuruar nga Mbretëresha Elizabeth 4 vite më pare, kruazieri transoqeanik “Queen Elizabeth” mund të mbajë deri në 2000 pasagjerë.

Anija super luksoze “Queen Elizabeth” është ndërtuar vetëm disa vite më parë dhe ka zëvendësuar anijen tjetër mjaft të njohur “Queen Elizabeth 1″.

E përuruar nga Mbretëresha Elizabeth 4 vite më pare, kruazieri transoqeanik “Queen Elizabeth” mund të mbajë deri në 2000 pasagjerë.

BURIMI http://www.shqiptarja.com/Aktualitet/2731/mbret-resha-elizabeth-vjen-n–sarand–ja-fotot-e-anijes-luksoze–247190.html#sthash.BsL7aqAO.dpuf

.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top