ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kriza poltiko-ekonomike Shqiptare

Në gjithë botën (botën e përparuar) flitet për krizën ekonomike dhe veprimet që duhen bërë për ta kapërcyer atë, pervec Shqipërisë.
Përkundrazi Shqipëria jonë (Qeverria më saktë) sbën debate të tilla. Mos mendoni se në vëndin tonë ska krizë ekonomike (Kriza eknonomike ne Shqipëri po zgjat rreth 20 vite), thjesht politikanët tanë mirren me gjëra me të rëndësishme sic është KARRIKJA E TYRE.

Në vënd të mblidhen sëbashku, të bashkuar si nje grusht, për të mirën e vendit, ata luftojnë për karriken e tyre. Nuk kuptojnë  se kur ka krizë ekonomike, ndikimi i krizës ndoshta zhduk krejtësisht karriken që kanë! Greqia e hapi e para vallen e vëndeve problematike tl prekura nga kriza ekonomike. Mbetet të shikojmë se si do zhvillohet gjëndja politike, jemi duke pritur.

Pyetja është cfarë do bëjnë politikanët tanë dhe si do shpjegohen nëse ajo qe po ndodh me Greqinë ndodh edhe ne vëndin tonë…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top