ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

1 krios
Γενικά: Παίρνεις γρήγορα αποφάσεις γιατί το υποσυνείδητό σου σε καθοδηγεί πολύ δυναμικά και σίγουρα δεν πρέπει τώρα να κάνεις πίσω σε τίποτε και για κανένα. Η συναισθηματική ευαισθησία που μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα και να κρατήσει για ένα μεγάλο διάστημα θα σου δώσει την εμπειρία της προσαρμογής σε πολλά θέματα.
Έρωτας: Παίρνεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα αλλάξουν την προσωπική σου εικόνα γιατί δεν θέλεις να σε περνάνε θύμα. Το καλύτερο για σένα είναι να δουλέψεις την ουσία της σχέσης σου και να μην αναζητάς εφήμερες και μόνο καταστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητώντας ακόμα και μια περιπέτεια μπορεί να ξανοιχθείς για να βελτιώσεις κάποιες επιδόσεις σου. Η υπερβολή θα ανακατευτεί με την φροντίδα και την πρόνοια και κάτι θα γίνει στο τέλος.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60433-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-21-6#ixzz35GnePLyG

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top