ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Koncert LIVE me rastin e Shën Valentinit 14 Shkurt @ Arion Mosxato

Ju ftojmë të argëtohemi sëbashku nën tingujt e muzikës shqiptare 🙂

Kësaj radhe kemi DY këngëtar, një për këngët popullore Zenel Kasemi dhe një për këngët romantike-melodike Edison Bregu

Pra programi do të ketë pak nga të gjitha, për ata që janë më tradicional do të ketë valle dhe për ata më romantikët do të kemi këngë melodike 🙂

Organo: Bibi Selmani

Klarinist: Viktor Boci 

Mbrëmja do të bëhet tek salla ARION MOSXATO  Rruga Pireos 48

Hyrja 15 euro me një pije!

Mbrëmja fillon më orën 23:00

Gjatë mbrëmjes do të hidhet  shortë ku do të jepen dhurat të ndryshme. Një nga të cilat është Tablet dhe një program shëndetësor 1 vjetor i paguar tërësisht nga ne!

Telefona për info dhe rezervime tek  6987419091 dhe  6979489060   ( PËR TË REZERVUAR NUK ËSHTË E NEVOJSHME TË MERRNI SHISHE)

Gjatë mbrëmjes do të  hidhet short për dhurata si: Vero Play Tab 7, Siguracion shëndeti me vlerë 100 euro!!! etj 

Jeni të mirëpritur 🙂

Shikoni hartën për të parë ku ndodhet lokali ARION MOSXATO:


View Larger Map

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top