Shqip

Kompania zvicerane prodhon orë me shqiponjën dykrenare

Kompania prestigjioze zvicerane CVSTOS ka bërë të ditur se ka prodhuar një orë me shqiponjën dykrenare, simbolin tonë kombëtar. Linja e orëve quhet “Besa Edition” dhe do të ketë 25 ora të tilla në qarkullim.

Koleksioni i limituar është prodhuar me një dedikim ngaj kulturës dhe trashëgimisë shqiptare.

 

Ora

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top