Shqip

Kompania shqiptare qe po vjen ne Greqi

Suzana dhe Maria janë dy shoqe që kanë etuar në të njëjtën lagje, ne Greqi që kur ishin 5 vjeçe. Janë njohur që në femijëri bashkë, por shkolla i ndau, njëra studioi marketing kurse tjetra fashion design në Greqi.

Pas mbylljes së studimeve vendosën të hapnin një biznes ne Shqipëri, në atdheun e tyre. Kështu që u kthyen në Shqipëri dhe hapën një e-shop të kompletuar për femra. Janë përkushtuar në çdo detaj, në zgjedhjen e modeleve më në modë të sezonit, në materialet më të mira, ngjyrat me IN dhe kjo gjë i ndihmoi që të bëhen shumë shpejt viral saqë edhe bloggeret dhe prezantueset shqiptare të zgjidhnin këto rroba.

Avancuan shumë shpejt me mënyrën e të punuarit, sherbim shumë i mirë ndaj klientit, dhe rroba me cilesinë më të mirë europiane me origjinë nga Italia, Franca, Greqia etj. Siç thotë dhe Suzana, kur cilësia dhe çmimi rrinë perfekt me njëra-tjetren, rezultati do jetë një mrekulli. Në këtë mënyre arritën të shtrijnë aktivitetin e tyre edhe në Kosovë dhe Maqedoni. Hapi i tyre i radhes është Greqia.

Ballkani për ta është një mundësi shumë e mirë për të operuar me biznesin e tyre sepse njerëzit kanë nevojë për cilësi dhe politika shumë të mira kundrejt klientit. Nëse pyesni veten cfarë kuptimi ka Savenue, këtë do jua zbulojmë tani. Style’s Avenue, rruga e stilit dhe këtë emër e justifikon mësë miri me rrobat dhe shërbimin që ofron.

Për blerje mund te vizitoni faqen e tyre të instagramit savenue_gr, e-shop është gati të pranojë porosi vetëm nga Athina, me kosto transporti 4€ . Për porosi mbi 49€ transporti është falas. Porosia ju vjen në destinacion per 3-4 ditë pune.

https://www.instagram.com/savenue_gr

https://www.facebook.com/savenuegr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top