Shqip

Kompania shqiptare qe po vjen ne Greqi

Suzana dhe Maria janë dy shoqe që kanë etuar në të njëjtën lagje, ne Greqi që kur ishin 5 vjeçe. Janë njohur që në femijëri bashkë, por shkolla i ndau, njëra studioi marketing kurse tjetra fashion design në Greqi.

Pas mbylljes së studimeve vendosën të hapnin një biznes ne Shqipëri, në atdheun e tyre. Kështu që u kthyen në Shqipëri dhe hapën një e-shop të kompletuar për femra. Janë përkushtuar në çdo detaj, në zgjedhjen e modeleve më në modë të sezonit, në materialet më të mira, ngjyrat me IN dhe kjo gjë i ndihmoi që të bëhen shumë shpejt viral saqë edhe bloggeret dhe prezantueset shqiptare të zgjidhnin këto rroba.

Avancuan shumë shpejt me mënyrën e të punuarit, sherbim shumë i mirë ndaj klientit, dhe rroba me cilesinë më të mirë europiane me origjinë nga Italia, Franca, Greqia etj. Siç thotë dhe Suzana, kur cilësia dhe çmimi rrinë perfekt me njëra-tjetren, rezultati do jetë një mrekulli. Në këtë mënyre arritën të shtrijnë aktivitetin e tyre edhe në Kosovë dhe Maqedoni. Hapi i tyre i radhes është Greqia.

Ballkani për ta është një mundësi shumë e mirë për të operuar me biznesin e tyre sepse njerëzit kanë nevojë për cilësi dhe politika shumë të mira kundrejt klientit. Nëse pyesni veten cfarë kuptimi ka Savenue, këtë do jua zbulojmë tani. Style’s Avenue, rruga e stilit dhe këtë emër e justifikon mësë miri me rrobat dhe shërbimin që ofron.

Për blerje mund te vizitoni faqen e tyre të instagramit savenue_gr, e-shop është gati të pranojë porosi vetëm nga Athina, me kosto transporti 4€ . Për porosi mbi 49€ transporti është falas. Porosia ju vjen në destinacion per 3-4 ditë pune.

https://www.instagram.com/savenue_gr

https://www.facebook.com/savenuegr

 

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close