ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kodi i Emigracionit. Mbetet në fuqi mbajtja e 120 pullave në vit (ensima)

Kodi i Emigracionit vazdhon të ketë në fuqi,

Kodi i Emigracionit vazdhon të ketë në fuqi,

lidhjen e emigracionit me pullat e punësimit, që këtë moment në Greqi janë 120 pulla në vit. Pra edhe në Kodin e Emigracionit parashikohet që për të nxjerrë lejen e qëndrimit emigrantit i duhen 120 pulla në vit.

 

Por duke pasur parasysh krizën ekonomike që ka prekur vitete e fundit Greqinë, në Kodin e Emigracionit parashikohet që të jepet mundësia tek emigrantët që kanë punuar me vite në mënyrë të rregullt në Greqi, por për shkak të krizës kanë ngelur pa punë dhe nuk kan numrin e duhur të pullave, të jenë të ligjëshëm për një periudhë të caktuar kohore vetëm me Librin e Shëndetit, pra pa qënë e nevojshme të kesh 120 ensima.

Se sa do jetë kjo periudhë nuk është përcaktuar akoma. Personat në fjalë do nxjerrin leje qëndrimi që do jetë e katigorisë Leje Qëndrimi për arsye speciale/arsye njerëzore.

Albanians.gr

LEXONI AKOMA

Kodi i Emigracionit dhe Integrimit Social. LEXONI LIGJIN


Kodi i Emigracionit dhe i Integrimit Social të Greqisë. Të gjithë informacionet


Κώδικας Μετανάστευσης-Παραμένουν τα 120 ένσημα ετησίως

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top