Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kodi i Emigracionin i dediktohet vetëm emigrantëve të ligjëshëm. Nuk do jepen më leje tek emigrantët e paligjëshëm

Ministria e Brendëshme e Greqisë sqaron se

Kodi i Emigracionit dhe i Integrimit Social i cili u paraqit dje nga Ministri Mihaelakis i dediktohet vetëm emigrantëve të ligjëshëm, të cilët sipas ministrisë llogariten tek 540.000 persona, të cilët kanë leje qëndrimi në Greqi.

 

Siç nënvizon Ministria, nuk do ndiqet më praktika e vjetër që u ndiqte që sa herë që dilte një ligj i ri për emigracionin, ai përfshinte dhe ligjërimin e emigrantëve të paligjëshëm. Tashmë kush është i paligjëshëm do detyrohet të largohet nga Greqia. “Emigrantët e paligjëshëm, jetojnë në mënyrë të paligjëshme në Greqi, nuk kanë leje qëndrimi dhe hyrjeje, kështë që nuk është për to Kodi i Emigracionit. Ato do të largohen nga Greqia” u shpreh ndër të tjera ministria.

Proçedura për dhënjen e lejes të qëndrimi dhe bashkimit familjarë do vështirsohet.

albanians.gr

 

LEXONI AKOMA

Kodi i Emigracionit dhe Integrimit Social. LEXONI LIGJIN

Kodi i Emigracionit dhe i Integrimit Social të Greqisë. Të gjithë informacionet

O Κώδικας Μετανάστευσης αφορά αποκλειστικώς νομίμως διαμένοντες στη Ελλάδα

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top