ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλειστό το τελωνείο Κρυσταλλοπηγής στα σύνορα με την Αλβανία!

Κλειστό το τελωνείο Κρυσταλλοπηγής στα σύνορα με την Αλβανία!

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο ΥΜΑΘ (υφυπουργείο Εσωτερικών) έχουν την πρόθεση να φθάσουν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής σήμερα στις 11 το πρωί.

Από τρακτέρ είναι αποκλεισμένη και η εθνική οδός Θεσσαλονίκης Ευζώνων, στο 548 χλμ της ΠΑΘΕ κοντά στο τελωνείο, στη διασταύρωση Ειδομένης. Η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Πολυκάστρου – Ευζώνων και από την επαρχιακή Αξιούπολης – Ειδομένης, ενώ η πρόσβαση στην ΠΓΔΜ γίνεται από τον Συνοριακό Σταθμό Δοϊράνης.

Σε ό,τι αφορά τον σχεδιαζόμενο 24ωρο αποκλεισμό του τελωνείου Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία, είναι πιθανό να υλοποιηθεί προς το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Στην Καστοριά, αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν στήσει μπλόκο από τις 30/1 στο Άργος Ορεστικό, δηλαδή στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, στον δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top