ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλειστή για τρεις μέρες λόγω κατολίσθησης η εθνική οδός Κορίνθου – Πατρών

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί οι υπεύθυνοι λειτουργίας της «Ολυμπίας Οδού» διαπίστωσαν ότι είχαν πέσει πέτρες στο οδόστρωμα στο ύψος της Ροδινής, στην Αχαΐα, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιο πρόβλημα με τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Μετά τη πτώση των πετρών αποφασίστηκε αμέσως να κλείσει το τμήμα της εθνικής οδού, αφενός για προληπτικούς λόγους ασφαλείας και αφετέρου για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.Στη συνέχεια αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα εργασίες για την προληπτική συντήρηση των πρανών, ώστε να μην δημιουργηθεί εκ νέου παρόμοιο πρόβλημα. Οι εργασίες αυτές αναμένεται να διαρκέσουν περίπου τρεις ημέρες και έως τότε η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.

Έτσι, όσα οχήματα έχουν κατεύθυνση προς Πάτρα θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών από τον κόμβο των Σελιανιτίκων στην Αιγιάλεια και θα ξαναμπαίνουν στην νέα εθνική οδό στον κόμβο του Ρίου.

Όσα αυτοκίνητα θα έχουν κατεύθυνση την Κόρινθο, θα μπαίνουν στην παλαιά εθνική από τον κόμβο του Ρίου και θα εισέρχονται στη νέα εθνική οδό, μέσω του κόμβου των Σελιανιτίκων.

ΠΗΓΗ http://www.athensvoice.gr/ellada/treis-meres-tha-meinei-kleisti-i-ethniki-odos

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top