Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

Shqip

Keni pasaporte Greke? Aplikoni per te punuar ne Kanada

Keni pasaporte Greke? Aplikoni per te punuar ne Kanada

PERVOJE NDERKOMBETARE NE KANADA

Greece—Working Holiday

 Kjo kategori jep mundesine te vizitoni dhe te punoni ne Kanada deri ne 12 Muaj. Perfitoni pervoje Kanadeze ne fushen qe juve ju intereson. Nje mundesi e mire per te pare nga afer jeten ne Kanada dhe te shikoni mundesite tuaja per tu ambientuar me kete vend!

Kriteret per aplikim:

Te jeni qytetar greke

Te keni pasaport Greke te vlefshme gjate qendrimit tuaj ne kanada.

Te jeni midis moshes 18-35

Te keni te pakten 2500 dollar kanadaes per shpenzimet tuaja

Te keni sigurim shendetesor.

Te keni blere bileta kthimi.

Te pagoni detyrimit ekonomike per aplikimin

VINI RE: VETEM NJE PJESE E VOGEL E ATYRE QE APLIKOJNE ZGJIDHEN!

Nese ju keni diplome universiteti mund te aplikoni edhe per programin

PROFESIONISTET E RINJE.

Nese interesoheni per kete kategori mund te mbushni formularin me poshte! Vini re: Ata qe e kane mbushur kete formular nuk eshte e nevojshme ta riplotesojne!

Albanians.gr do te komunikoje me te gjithe ata qe permbushin kriteret per ti informuar me me shume detaje dhe hollesira rreth ketij programi.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top