ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Këngëtarët grekë punësohen në lokalet shqiptare

Këngëtarët e njohur grekë i nxorën fitimet e tyre gjatë verës në lokalet shqiptare.

Të paktën kështu bëjnë me dije mediat në Greqi, të cilat thonë se mjaft këngëtarë grekë kanë performuar në zonën e plazhit, në jug të vendit tonë, kryesisht në Sarandë, atje ku ka pasur më shumë pushues. 

Ka ndodhur dhe më parë që këngëtarët grek të këndojnë para publikut shqiptar, por këtë verë prania e tyre ishte më e madhe.

Më tej, në një artikullin e botuar në faqen online “The Best.gr” thuhet se në Shqipëri nuk ka yje të mëdha të këngës dhe për këtë shkak artistët grekë janë mjaft të njohur për publikun shqiptar.

/Shekulli Online

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top