ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτσε: «Απίστευτο αυτό που ζω»

Για την υποδοχή στο αεροδρόμιο: «Μόλις είδα τον κόσμο ένιωσα ευχαρίστηση και χαρά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που πετύχαμε. Η Αλβανία για πρώτη φορά στην ιστορία της θα βρεθεί σε μεγάλη διοργάνωση. Όλο αυτό με τον κόσμο ήταν κάτι το καταπληκτικό, κάτι το απίστευτο. Ήταν μια γιορτή και όλοι το γιόρτασαν».

Για τον κόσμο που μαζεύτηκε την άλλη μέρα στα Τίρανα : «Υπήρξε μία γιορτή με Αλβανούς τραγουδιστές είχε πάρα πολύ κόσμο στα Τίρανα. Είναι μια μεγάλη γιορτή για την Αλβανία η πρόκριση, είναι πολύ σημαντικό για την χώρα αυτό που πετύχαμε».

Γαι«Μόλις μάθαμε την κλήρωση είπαμε πως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ξέραμε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, άλλωστε ποιος πίστευε πως η Ελλάδα θα έπαιρνε το ΕURO το 2004; Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια στον όμιλο και το αξίζαμε αυτό που έγινε.»

«Οι πρώτοι με τους οποίους μίλησα στο τηλέφωνο ήταν η οικογένεια μου, μετά με πήραν τηλέφωνο οι φίλοι μου. Από τον ΠΑΟΚ δεν με πήραν τηλέφωνο, αλλά μου έστειλαν συγχαρητήρια στο ίντερνετ πρώην και νυν συμπαίκτες, όπως ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος».

ΠΗΓΗ http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/504948-Katse-Apisteyto-ayto-poy-zo

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top