ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάθειρξη 10 ετών σε δυο άντρες Αλβανικής καταγωγής επειδή έσφαξαν 4 κατσίκια

Κάθειρξη 10 ετών σε δυο άντρες Αλβανικής καταγωγής  επειδή έσφαξαν 4 κατσίκια

Mε μια ποινή που προκάλεσε αίσθηση, το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου καταδίκασε δύο αλλοδαπούς Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 36 και 28 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με την δικογραφία πριν από έξι χρόνια εισέβαλαν σε στάβλο κτηνοτρόφου από την Ιαλυσό και αφού σφαγιάσανε 4 κατσίκια, τα φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν!

Η υπόθεση εκδικάστηκε προχθές από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, ενώπιον του οποίου οι δύο αλλοδαποί δεν εμφανίστηκαν και κρίθηκαν ένοχοι ερήμην για ζωοκτονία και ζωοκλοπή και τους επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο 7.000 ευρώ με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, στον καθένα!

Το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό για τα δεδομένα της Ρόδου σημειώθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2010, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του στάβλου 63 ετών από την Ιαλυσό και άμεσα καταγγέλθηκε στην αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε δύο από τους δράστες ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας τρίτος επίσης Αλβανικής καταγωγής ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου με το οποίο οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε δίκη,μισή ώρα πριν τα μεσάνυκτα οι τρεις αλλοδαποί μετέβησαν στο στάβλο του κτηνοτρόφου και εκεί έσφαξαν δύο κατσίκες και δύο κατσικάκια, ενώ αφαίρεσαν ένα ηλεκτρικό πριόνι και ένα κασελάκι με διάφορα χασαπομάχαιρα.

ΠΗΓΗ http://www.thepressroom.gr/ellada/katheirxi-10-eton-epeidi-esfaxan-4-katsikia

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top