ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Karnavalet 2015! Party Masque 22 Shkurt by RINIA @ Orfeas Kalithea

RINIA SHQIPTARE NË GREQI ju fton të gjithëve të festojmë së bashku në një party fantastik:

KARNAVALET 2015

Party Masque (Maske) by RINIA!!!!

Vishni masqen tuaj të preferuar, veshjen tuaj, uniformën nga personazhi juaj i preferuar, dhe hajdeni të kalojmë të gjithë së bashku një mbrëmje fantastike, nën ritmet e muzikës Shqiptare (moderne dhe popullore) si dhe asaj greke dhe të huaj, por dhe sigurisht këngët e karnavaleve.

Edhe këtë vit si çdo vit do organizojmë konkursin e uniformës më të bukur, ku fituesi do ketë një dhuratë surprizë!!! 🙂

**Veshja me maskë ose uniformë nuk është e detyruar, por sipas dëshirësh. Kush dëshiron mund të marri pjesë në mbrëmje dhe pa qënë i “masquar”

KUR DHE KU DO BËHET PARTY

Party Masque by RINIA do bëhet ditën e DIELË 22 SHKURT dhe hapja do bëhet më orën 22.00

Party do bëhet në Sallën “ORFEAS”

Adresa Rruga Patriarxu Grigoriu 69 në Kalithea. Salla Orfeas ndodhet shumë pranë (30m) stacionit të trenit të Kalitheas.

Çmimet

Hyrja 10 euro me një pije

Çmimi i Shishes 75 euro në 5 veta( 5 bileta + 25 euro) 

Pija e dytë 5 euro

Telefona për info dhe rezervime tek   6979489060  dhe 6987419091    ( PËR TË REZERVUAR NUK ËSHTË E NEVOJSHME TË MERRNI SHISHE)

Jeni të mirëpritur 🙂

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top