ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

4 karkinos
Γενικά: Σήμερα έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο το οποίο σε επηρεάζει άμεσα γιατί ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και ξεκινάνε οι καλοκαιρινές σου περιπέτειες, οι οποίες δεν θα είναι απαραίτητα άσχημες ή δύσκολες. Δημιούργησε όσο μπορείς ένα καλύτερο συναίσθημα μέσα σου και θα δεις ότι θα τα καταφέρεις σε οτιδήποτε θέλεις.
Έρωτας: Έχεις μεγάλη φαντασία την οποία θα βάλεις σε δράση και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Αυτό από την μια θα σε κάνει αρκετά ευάλωτο/η και από την άλλη θα δεις και κάποιες επιθυμίες σου να γίνονται αληθινές. Ο Ιχθύς θα σε σιγοντάρει αρκετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο συμβιβασμός είναι κάτι που δεν σου πηγαίνει αλλά θα χρειαστείς να ελιχτείς για να πετύχεις τα σχέδια σου. Μπορεί να ξεφύγεις για λίγο με την δύναμη που θα πάρεις από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου και να κάνεις διάφορα ανοίγματα με την σιγουριά του ενστίκτου σου.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60433-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-21-6#ixzz35GmhjRaf

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top