ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Ο Ήλιος που έχει μπει στο ζώδιό σου θα σου φέρει σιγά σιγά αλλαγές γιατί θα δυναμώσεις και θα γνωρίζεις πιο εύκολα προς τα πού να κινηθείς για να νιώσεις καλά. Φίλοι θα επιβεβαιώσουν κάποιες κοινές ιδέες και σίγουρα θα είστε πολύ καλά μαζί.
Έρωτας: Κάνεις πειράματα γιατί θέλεις να αποφύγεις τα όρια που μπορεί κι εσύ να έχεις βάλει. Επειδή πιθανόν να αναζητάς ένα πρόσωπο το οποίο θα επιβεβαιώσει κάποιες πεποιθήσεις σου, δεν θέλεις να αφεθείς και κυρίως να ξεγελαστείς, για αυτό παραμένεις σε απόσταση, κυρίως αν σχετίζεσαι με έναν μεγαλύτερο πρόσωπο, με έναν Ταύρο ή Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις καινούργιες βάσεις οι οποίες πολύ πιθανόν να σε βοηθήσουν να ανανεώσεις κάποιες συμφωνίες αλλά και να σηκώσεις το ανάστημά σου σε άτομα που πιστεύεις ότι σε αδικούν.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60546-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-23-6#ixzz35S0noo4z

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top