Shqip

Kapshticë, arrestohet taksisti i azilkërkuesve

Një 37-vjeçar me banim në Korçë është arrestuar në Pikën e Kalimit Kufitar të Kapshticës ditën e premte.

A.R u arrestua pasi në automjetin e tij u gjetën 4 shtetas të komunitetit rom, të cilët do të dërgoheshin në Gjermani për të kërkuar azil.

Policia njofton se shtetasve në fjalë iu gjetën bileta dhe dokumente të tjerë që vërtetojnë qëllimin e tyre për të kërkuar azil.

Në qytetin e Korçës, fluksi më i madh i atyre që ikin për të kërkuar azil janë nga komuniteti rom.

Burimi www.top-channel.tv

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top