Shqip

Jeta e tmerrshme e emigrantëve shqiptarë në Gjermani (VIDEO)

Një emigrant shqiptar i Kosovës, Sadik Ajeti ka rrëfyer përmes pamjeve filmike jetën që bëjnë emigrantët shqiptarë që ikin ilegalisht drejt Gjermanisë.

Ai thotë për Express se sipas informatave që kanë nga ata që vijnë në atë kamp, në kampin e qytetit Szegedit janë 400 shqiptarë të Kosovës që presin të shkojnë atje.

Nga pamjet, shihet se në kampe nuk ka vetëm shqiptarë, por edhe të tjerë të racave dhe të kombeve të tjera

Burimi http://www.albeu.com/kosove/jeta-e-tmerrshme-e-emigranteve-shqiptare-ne-gjermani-video/178238/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top