ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Jep dorëheqjen konsulli shqiptar në Janinë

MPJ-560x300

Pas tre vjet në detyrë, ka dhënë dorëheqjen nga posti i Konsullit të Përgjithshëm të Shqipërisë në Janinë, zoti Jani Daka.

Lajmi bëhet i ditur nga shtypi grek, i cili nuk jep detaje mbi arsyen e dorëheqjes, por thekson se Daka, i cili shërbeu për 3 vjet në zyrën konsullore të Janinës, bashkëpunoi në mënyrë të shkëlqyer me autoritetet greke dhe vlerësimi për të është mjaft pozitiv.

Po sipas gazetës greke “Proinos logos”, me vendim të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shqipërisë, në detyrën e Konsullit të Përgjithshëm të Shqipërisë në Janinë emërohet zoti Andrea Kaso, (në foto) i cili karakterizohet si një diplomat i ri, i butë dhe përmbajtur, ndërsa puna e tij vlerësohet vecanërisht e suksesshme.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top