Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Java e Modës së Nuseve në Athinë Video nga Genti Malo

Para disa ditësh u organizua në Athinë Java e Modës së Nuseve.

Bashkpunëtori i Albanians.gr Genti Malo ishte aty dhe na dha këtë video.

Kurr si dihet shumica në moshë martese jeni..duhet të filloni përgatitjet 😀

Shijojeni….

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top