ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εισαγγελία Μασσαλίας : Ο συγκυβερνήτης κλειδώθηκε στο πιλοτήριο και έριξε εσκεμμένα το A320

Ο συγκυβερνήτης είχε κλειδωθεί μέσα στο πιλοτήριο και εσκεμμένα έριξε το Airbus Α320, σύμφωνα με όσα είπε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας.
Ο Γερμανικής υπηκοότητας συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροπλάνου δεν άνοιξε στον πιλότο που χτύπαγε μανιωδώς τη πόρτα του πιλοτηρίου.

“Δεν γνωρίζω το λόγο για τον οποίο ο συγκυβερνήτης θέλησε να καταστρέψει το αεροπλάνο”, είπε η εισαγγελία.

Ο συγκυβερνήτης ήταν ζωντανός αλλά δεν αποκρινόταν στα μηνύματα του πύργου ελέγχου.  Όταν ο κυβερνήτης επέστρεψε στο πιλοτήριο δεν πήρε απάντηση για να μπει στην καμπίνα. “Στόχος ήταν να καταστραφεί αυτό το αεροσκάφος”, είπε ο εισαγγελέας.

“O συγκυβερνήτης ανέπνεε κανονικά και δεν είπε ούτε μία λέξη πριν τη συντριβή”.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εισαγγελία, ο πύργος ελέγχου της Μασσαλίας ζήτησε από άλλα αεροσκάφη να συνδράμουν στην επικοινωνία με το αεροπλάνο. Δεν υπήρξε όμως κανένα σήμα κινδύνου από το πιλοτήριο προς τους πύργους ελέγχου.

“Δεν δόθηκε καμία απάντηση από το αεροπλάνο στις οχλήσεις των πύργων ελέγχου”, τόνισε.

 

ΠΗΓΗ http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/eisaggelia-massalias-gia-airbus-a320-eskemmenh-h-ptwsh-toy-o-sygkyvernhths-afhse-ektos-pilothrioy-ton-piloto.3378823.html

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top