ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέσνικ Χάσι Ήρθε ως Κοσοβάρος… φεύγει ως Αλβανός!

O Μπέσνικ Χάσι είναι ένας Αλβανός προπονητής γεννημένος στο Κόσοβο. Ή όχι; Μήπως χρειάζεται μια μικρή διόρθωση; Ας το δοκιμάσουμε και έτσι: Ο Μπέσνικ Χάσι είναι ένας Αλβανός προπονητής, που έγινε Κοσοβάρος για να μπορέσει να τον αποδεχτεί η «no politica» πλευρά του Σταδίου Καραϊσκάκη και από την προηγούμενη Κυριακή είχε γίνει και πάλι Αλβανός.

Ως Αλβανός ήρθε, ως Αλβανός φεύγει και ενδιάμεσα είχε κατορθώσει για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα (όσο κέρδιζε ) να γίνει Κοσοβάρος.

Πριν καν ανακοινωθεί ο Μπέσνικ Χάσι  και μόλις άρχισε το όνομά του να παίζει πιο δυνατά στις εφημερίδες, το μήνυμα είχε σταλεί μέσω της εκπομπής των οργανωμένων οπαδών. «Πού πάμε να μπλέξουμε», αναρωτιόταν δημοσίως ο Τάκης Τσουκαλάς και καλούσε τη διοίκηση να το ξανασκεφτεί, άλλα   ο Μπέσνικ Χάσι προσλήφθηκε και παρότι το Αλβανός-Κοσοβάρος έδινε σταδιακά τη θέση του το σκέτο Κοσοβάρος, το χάπι δεν χρυσώθηκε αρκετά. Ήταν, ξεκάθαρο,  θα έφευγε στην πρώτη αποτυχία.

Αυτή ήταν η ιστορία του στον Ολυμπιακό!

Την συνεχεία του άρθρου θα την βρείτε στο παρακάτω λινκ

Ήρθε ως Κοσοβάρος… φεύγει ως Αλβανός!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top