ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποδοχή ηρώων για της Εθνική Αλβανίας στα Τίρανα Live Stream

Υποδοχή ηρώων για της Εθνική Αλβανίας στα Τίρανα

Υποδοχή ηρώων θα έχουν οι παίχτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αλβανίας  σήμερα στα Τίρανα. Το αεροσκάφος της Εθνικής θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Μητέρα Τερέζα στις 15.30 τοπική ώρα (16.30 ώρα Ελλάδας ) οπου θα τους περιμένει μια μεγαλειώδη υποδοχή.

Από το αεροδρόμιο ως τα Τίρανα θα μεταβούν με ανοιχτό πούλμαν, οπού χιλιάδες Αλβανοί φίλαθλοι θα έχουν συγκεντρωθεί στους δρόμους για να τους υποδεχτούν. Η Αλβανική αστυνομία έχει αποκλείσει ήδη δεκάδες δρόμους που οδηγούν από το αεροδρόμιο στα Τίρανα.

Στην συνεχεία οι παίχτες της Εθνικής θα λάβουν το “Κλειδί Των Τιράνων” από τον Δήμαρχο Τιράνων Εριόν Βελίαϊ. Μέτα το Δημαρχείο οι παίχτες θα μεταβούν στο Υπουργείο Εξωτερικών οπού θα κάνουν αίτηση για Διπλωματικά Διαβατήρια, και ύστερα θα τους υποδεχτεί ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα για μια επίσημη τελετή.

Μέτα τις συναντήσεις με τους επίσημους, οι παίχτες θα μεταβούν στο Fan Zone των Τιράνων οποί θα έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες φίλαθλοι.

Το βράδυ ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν των παιχτών οπού θα είναι προσκεκλημένοι επίσημοι από την Αλβανία και το Κόσοβο.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση από τα Τίρανα την υποδοχή

http://report-tv.al/live/

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top