ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑ: Αστυνομικοί έπνιξαν πατέρα έξι παιδιών μπροστά στην κάμερα VIDEO

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει έναν ασθματικό άνδρα βάρους 182 κιλών να πεθαίνει κατά τη σύλληψή του από αστυνομικούς στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι τον κρατούν με το πρόσωπο να πιέζει το έδαφος παρά τις φωνές του ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Το περιστατικό, που κατέγραψαν εξαγριωμένοι περαστικοί δείχνει τον Ερικ Γκάρνερ, 43 ετών και πατέρας έξι παιδιών, να υφίσταται την αστυνομική βία μπροστά σε κατάστημα καλλυντικών στη Νέα Υόρκη. Οι αστυνομικοί είπαν ότι τον είδαν να πουλά αρτοσκευάσματα δικής του παραγωγής και έτρεξαν να τον συλλάβουν.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης είπε μόνο ότι ο άνθρωπος υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ είχε συλληφθεί και πέθανε στο νοσοκομείο Ρίτσμοντ, η οικογένεια ωστόσο επιμένει πως ο άτυχος άνδρας κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου.«Καλύπτουν τους εαυτούς τους. Ο Έρικ απλώς χώρισε κάποιους εμπλεκόμενους σε τσακωμό. Κακοποίησαν τον άνδρα μου μέχρι που τον σκότωσαν», δήλωσε η γυναίκα του, η οποία κατήγγειλε επίσης ότι δεν ενημερώθηκε από την αστυνομία παρά μόνο όταν πήγε στο νοσοκομείο να αναγνωρίσει το πτώμα του άνδρα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top