ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ημαθία: Νεκρός 25χρονος, από την Αλβανία. Παρασύρθηκε από τρένο

Επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Έδεσσα, παρέσυρε και σκότωσε έναν 25χρονο στο ύψος του οικισμού Μέση, στην Ημαθία.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 10:35 βράδυ, υπό συνθήκες που ερευνώνται, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός επιβάτη της αμαξοστοιχίας σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως έγινε γνωστό, ο 25χρονος, πολίτης Αλβανίας, βρισκόταν στο σημείο πεζός. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου -όμως- διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εγκληματική ενέργεια δεν υφίσταται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. Το σενάριο της αυτοκτονίας μπορεί να μην φαντάζει πλέον πολύ πιθανό, καθώς ο άτυχος νεαρός δεν στάθηκε στη μέση των γραμμών (όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις), αλλά όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται από την αστυνομία. Το άλλο πιθανό σενάριο είναι ότι ο 22χρονος δεν υπολόγισε πως στο σημείο που καθόταν ήταν στην εμβέλεια του τρένου.

Σε κάθε περίπτωση, προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διεξάγει η Αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top