ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Επικοινωνείς με δική σου θέληση για να ξεδιαλύνεις κάποιες υποθέσεις που μπορεί να αφορούν πρακτικές δυσκολίες που σε πιέζουν να λύσεις άμεσα. Η διακόσμηση και τα έπιπλα σίγουρα θα σε τραβήξουν περισσότερο από άλλες φορές.
Έρωτας: Ο Ταύρος με τον δικό του τρόπο θα σε πείσει να ασχοληθείς με ένα καλύτερο τρόπο μαζί του γιατί όλο θεωρίες μπορεί να είσαι και τελικά να μην καταλήγεις πουθενά. Επίσης ο Καρκίνος θα κάνει την εμφάνισή του και εσύ θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί βρίσκει τρόπους να σε συγκινεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες επιστροφές προσώπων που μπορεί να σε ξαναβάλουν στο λούκι και να μην μπορείς να ηρεμήσεις. Ένα οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί μπορεί να είναι τροχοπέδη για σένα.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60546-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-23-6#ixzz35RxlwfgA

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top