ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν κάποια κολλήματα και πιθανόν να γίνεις αρκετά απόλυτος/η. Η κοκεταρία, το στυλ και γενικά οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ότι αναβαθμίζεσαι εξωτερικά θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Η σχέση σου με τα γλυκά μπορεί να είναι υπερβολική.
Έρωτας: Μπορεί να έχεις ενθουσιαστεί από έναν Ταύρο και πιθανόν να σου δίνει τα εχέγγυα ότι θα είστε μαζί αλλά υπάρχει και από τις δυο πλευρές απολυτότητα. Ο Σκορπιός μπορεί να ομορφύνει για λίγο το τοπίο σου και αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δεις να γίνονται αλλαγές.
Οικονομικά & Καριέρα: Από την δική σου πλευρά γίνονται πράγματα που όμως δεν έχεις σιγουριά ότι κάνεις τις σωστές κινήσεις. Το καλύτερο από όλα είναι να συζητάς και να βρίσκεσαι όσο μπορείς στο επίκεντρο των πληροφοριών και της γνώσης. Μπορεί να ξοδέψεις χρήματα για την καλοπέρασή σου.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60511-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-22-6#ixzz35MGaE44F

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top