ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Ειδική Υποτροφία “One of a Kind” από το Ίδρυμα Ωνάση για τα παιδιά που  δεν έχουν ακόμα την ελληνική ιθαγένεια

Ειδική Υποτροφία “One of a Kind”  από το Ίδρυμα Ωνάση για τα παιδιά που  δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει την ελληνική ιθαγένεια ή την έχουν εξασφαλίσει εντός της τελευταίας πενταετίας.

Με έμπνευση τη διαδρομή και το ήθος των αδερφών Αντετονκούμπο, το Ίδρυμα Ωνάση θεσπίζει συμβολικά, για πρώτη φορά, την προπτυχιακή υποτροφία «One of a Kind», για παιδιά που, αν και έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει την ελληνική ιθαγένεια ή την έχουν εξασφαλίσει εντός της τελευταίας πενταετίας.

Το Ίδρυμα Ωνάση, σε αναγνώριση της προσφοράς των αδερφών Αντετοκούνμπο στον αθλητισμό, της επιτυχημένης πορείας που έχουν διανύσει και, λαμβάνοντας υπόψη την κοινωνική τους αφετηρία, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018 τη χορήγηση μιας (1) Ειδικής Υποτροφίας για προπτυχιακές σπουδές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ελλάδας.

Έμπνευση για τη σύμπραξη με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο, δεν αποτέλεσε μόνο η επιτυχία τους, αλλά και τα στοιχεία τα οποία ενσαρκώνουν οι δύο Έλληνες αθλητές, όπως είναι η σεμνότητα, η αγωνιστικότητα, το πάθος, η σκληρή δουλειά, αλλά και η προσφορά σε εκείνους που ενώ θέλουν να πάνε μπροστά στη ζωή τους, μετρούν βήματα προς τα πίσω αντιμετωπίζοντας τον κοινωνικό ή οικονομικό αποκλεισμό.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο της προκήρυξης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Οι αιτήσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα περί τα τέλη Αυγούστου 2017, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από το Υπουργείο Παιδείας.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποτροφιών μέσω e-mail: fph@onassis.org ή τηλεφωνικώς στους αριθμούς: 210 3713053 & 210 3713056.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top