ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Τεχεράνη απειλεί τα Τίρανα

 

Αυστηρή προειδοποίηση προς τα

Τίρανα απηύθυνε η Τεχεράνη…

 

Μετά την υποδοχή των 14 πρώτων από τα 210 μέλη της οργάνωσης Μουτζαχεντίν Χαλκ στα Τίρανα, η ιρανική κυβέρνηση προειδοποίησε την Αλβανία ότι η απόφαση αυτή θα απειλήσει την εθνική ασφάλεια της χώρας.

«Η κυβέρνηση της Αλβανίας θα πρέπει να αποφύγει να επαναλάβει το ίδιο λάθος που έκαναν άλλες χώρες όσον αφορά την υποδοχή των μελών της οργάνωσης Μουτζαχεντίν Χαλκ, διότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια της χώρας και ολόκληρης της περιοχής», δήλωσε μέλος του ιρανικού Κοινοβουλίου.

Πριν από δύο ημέρες έφθασε στην Αλβανία η πρώτη ομάδα των 14 από τα 210 μέλη της οργάνωσης Μουτζαχεντίν Χαλκ, η οποία θεωρείται ως αντιπολίτευση του καθεστώς του Αχμαντινετζάντ στο Ιράν.

Περίπου 3.000 μέλη της οργάνωσης ζουν σε ένα αμερικανικό στρατόπεδο στο Ιράκ και για λόγους ασφαλείας θα μεταφερθούν σε διάφορες χώρες με τη μεσολάβηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του ΟΗΕ.

 

Αλβανία: Έφθασαν οι πρώτοι Μουτζαχεντίν από το Ιράκ

https://www.albanians.gr/-/8643-albania-eftasan-oi-protoi-mouxaketzin-apo-to-irak.html

 

www.newsbomb.gr

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top