ΑΛΒΑΝΙΑ

“Η Αλβανία είναι έτοιμη να πολεμήσει με την Ρωσία”!!! ΦΩΤΟ

“Η Αλβανία είναι έτοιμη να πολεμήσει με την Ρωσία”

[maxbutton id=”5″]

Με αυτόν τον γελοίο τρόπο, σχολιάστηκε στην Αλβανία η ανακοίνωση της Υπουργού Άμυνας Μίμη Κοδέλι για την ένταξη της Αλβανίας στην “The Very High Readiness Joint Task Force” -“Κοινή Δύναμη πολύ υψηλής Ετοιμότητας”.

Σύμφωνα με την η ανακοίνωση της Υπουργού Άμυνας Μίμη Κοδέλι η Αλβανία θα συμμετέχει στην Κοινή Δύναμη με το πρώτο λόχο του δεύτερου τάγματος Μηχανοκίνητου πεζικού.

Η απόφαση για την δημιουργία της “The Very High Readiness Joint Task Force” πάρθηκε στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Ουαλία.

Η  Κοινή Δύναμη αποτελείτε από 5000 άντρες και σε αυτήν συμμετέχουν η Ισπανία, η Βρετανία η Πολωνία καθώς και η Αλβανία. Αποστόλη αυτής της δύναμης είναι η ταχέα αντίδραση οπού το απαιτεί η συμμαχία.

Στην Πολωνία διεξάγετε αυτή την στιγμή η στρατιωτική άσκηση “Brilliant Jump 2016” οπού συμμετέχουν όλες οι χώρες της Κοινή Δύναμη.

Οι φώτο είναι από την αναχώρηση του Αλβανικού λόχου για την άσκηση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ  Ο τίτλος είναι τελείως παραπλανητικός , και δημιούργημα κάποιου δημοσιογράφου στην Αλβανία, ο οποίος βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο να παρουσιάσει μια είδηση. Το άρθρο με αυτόν τον τίτλο έχει γίνει viral, με αποτέλεσμα να το αναπαράγουν δεκάδες σίτε και το χειρότερο μερικοί να το πιστεύουν κιόλας…

Δεν θα μπορούσε να αποτελεί για κανένα λόγω πραγματικότητα , και η Αλβανία ούτε είχε ούτε έχει την δύναμη και κυρίως την διάθεση να πολεμήσει  όχι μόνο την Ρωσία, άλλα κανένα άλλο έθνος.

Αλβανία Πρώτος λόχος του δεύτερου τάγματος Μηχανοκίνητου πεζικού (2) Αλβανία Πρώτος λόχος του δεύτερου τάγματος Μηχανοκίνητου πεζικού (1) Αλβανία Πρώτος λόχος του δεύτερου τάγματος Μηχανοκίνητου πεζικού (6) Αλβανία Πρώτος λόχος του δεύτερου τάγματος Μηχανοκίνητου πεζικού (7)

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top