Shqip

Hoxha shkon në kishë për të uruar Pashkët VIDEO

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në qytetin e Korçës në këtë ditë feste për besimtarët ortodoksë.Myftiu i Korçës Ledian Cikalleshi ka bërë një vizitë dhe urim në Mitropolinë e Korçës për festën e Pashkëve.

Ashtu sikurse Shqipëria njihet për bashkëjetesë fetare, myftiu ka dashur të tregojë edhe njëherë se të gjitha fetë predikojnë paqe dhe lumturi.

‘Kjo ditë, ashtu si në ditët e tjera të festave, njerëzit mblidhen, urojnë dhe festojnë me njëri-tjetrin, kjo ditë duhet të jetë një ditë reflektimi për ne. Një ditë kur ne të mendiojmë se zoti nuk kujtohet vetëm në ditët e festave apo kur kemi halle, por zoti do të jetë në jetën tonë, feja duhet të jetë në jetën tonë të gjitha ditët’, tha ndër të tjera Cikalleshi për mediat.

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close