Shqip

Greqia rrëmben një “kuqezi”, Mario Vrusajn

Eksodi i lojtarëve shqiptarë të ekipeve përfaqësuese të moshave vazhdon, e këtë herë nuk është më Kosova, por Greqia ajo që na rrëmben një tjetër kuqezi.

Mario Vrusaj është emri i ri i kërkuar së fundmi nga skuadra U21, por 18-vjeçari i të rinjve të Olympiacosit ka vendosur të luajë me përfaqësuesen greke.

Në këtë mënyrë, Vrusaj me orgjinë nga Berati vendosi të refuzojë ofertën e përfaqësueses sonë U21, që ishte bërë së fundmi, edhe pse nuk kishte ende moshën për këtë ekip.

Boshllëqet e krijuara nga kalimi i lojtarëve te kombëtarja A dhe tek ajo e Kosovës kishin detyruar trajnerin Jupi të shihte tek ekipet zinxhirë të moshave nën 21-vjeçare dhe lojtarëve që nuk ishin grumbulluar më parë.

/ Top Channel

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top