Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Greqi Abuzuan seksualisht me fëmijët 123 vjet burg për babain dhe 103 për nënën

Greqi. Patra. Gjykata e Pirgos vendosi masën 123 vjet burg për babanë dhe 103 vjet burg për nënën, të cilët abuzonin seksualisht me fëmijët e tyre.

Sipas akuzës, babai 50 vjeçarë ka kryer akte seksuale ndaj dy vajzave të tij të mitura, dhe nga ana tjeter detyrontë nënën e  fëmijëve të kryente marrdhënje seksuale me djalin e tyre 15 vjeçar.

Skandali u zbula majin e vitit 2013 në Patra, kur njëra nga vajzat vendosi të flasë. Dy prindërit u arrestuan nga policia në zonën e Patrës dhe mbaheshin në paraburgim.

Sipas dëshmisë të nënës, ajo u detyrua të kryente marrdhënje seksuale me të birin, për shkak se kishte frikë nga burri i saj.

Sipas dëshmisë të 50 vjeçarit, bërë këto që bëri për shkak se donte të “bënde burrë të birin”.

albanians.gr

Foto Patrastime.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top