ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προγράμματα σπουδών για αεροπορικά και τουριστικά επαγγέλματα

Προγράμματα σπουδών   για αεροπορικά και τουριστικά επαγγέλματα

Γιατί να τα επιλέξετε:

  1. Παροχή Διπλώματος και διεθνή πιστοποιητικά (ανάλογα με την εξειδίκευση).
  2. Παρέχουν θεωρητική και πρακτική εξάσκηση μέσα από αναγνωρισμένα προγράμματα.
  3. Συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους στον τομέα εκπαιδευτές, που φέρουν εξειδικευμένες γνώσεις και πολλά έτη εργασίας στον τομέα τους.
  4. Όλα τα μαθήματα μας έχουν βοηθήσει χιλιάδες σπουδαστές να βρουν τον δρόμο τους στην αγορά εργασίας, να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχείρησης και να αποκτήσουν κύρος και αναγνώριση σε καταξιωμένες εταιρείες.

Όλα τα αεροπορικά και τουριστικά επαγγέλματα πραγματοποιούνται με μαθήματα στην τάξη, αλλά μπορούν να γίνουν και εξ’ αποστάσεως για το περισσότερο χρονικό διάστημα ή με ιδιαίτερα μαθήματα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπουδαστή. Επίσης πραγματοποιούνται και μέσω σεμιναρίων.

Απαιτούν το λιγότερο 3 μήνες το καθένα.

Ο συνδυασμός σπουδών φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα στην εύρεση εργασίας σε πολύ ευρύ ορίζοντα επιλογής επαγγελμάτων. Οι μεγαλύτερες σπουδές, καταλήγουν σε απόκτηση διεθνών διπλωμάτων.
Για αυτό μη διστάζετε, επικοινωνήστε μαζί μας και επωφεληθείτε από τις πολλές προσφορές μας για να καταξιωθείτε στο επάγγελμα που σας ενδιαφέρει, με γνώση, τέχνη και πρακτική, μέσα από τα πλούσια μεγάλα προγράμματα σπουδών της Nobilis AirGroup.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τα ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών της Nobilis AirGroup και να διαβάσετε με κάθε λεπτομέρεια για το επάγγελμα που σας ενδιαφέρει.

 

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

GROUP LEADER

Ένα ιδανικό πρόγραμμα σπουδών για υποψήφιους αρχηγούς ομάδας που μπορεί να λειτουργήσουν ως μάνατζερς και να καταξιωθούν στον τομέα των τουριστικών επαγγελμάτων καταλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις  ή δημιουργώντας την δική τους επιχείρηση.

EVENT MANAGEMENT

Με την εμπειρία της Nobilis που βρίσκετε στον χώρο των εκδηλώσεων από το 1992 θα μάθετε πως θα κάνετε μια πετυχημένη εκδήλωση! Χρήσιμο σε ελέυθερους επαγγελματίες, ξενοδοχεία καθώς και  τουριστικά γραφεία.

TOURISM MANAGEMENT ΤRAVEL AGENCY

Μάθετε τις αρχές διαχείρισης τουρισμού και φιλοξενίας και ανοίξτε τους ορίζοντες και τις ικανότητες σας στην αγορά εργασίας, αποκτώντας ευρύ πεδίο γνώσεων για τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία.

Τα αεροπορικά προγράμματα, εδάφους και αέρος, αφορούν όλους τους σπουδαστές που επιθυμούν να ασχοληθούν και να διεκδικήσουν μία διεθνή θέση στον αεροπορικό χώρο, έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους εργασιακούς χώρους.

Με τα ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα της Nobilis AirGroup μπορείτε να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες αλλά και συμπληρωματικές γνώσεις για να διεκδικήσετε θέσεις εργασίες σε επαγγέλματα λειτουργίας αεροδρομίου, αερομεταφορών, επιμελητείας πτήσεων, καθώς και επαγγέλματα εργασίας μέσα στο αεροπλάνο ως αεροσυνοδοί, φροντιστές, αλλά και πιλότοι.

AIRPORT GROUND HANDLING

Ο κάτοχος της πιστοποίησης Airport Ground Handling (Υπάλληλος επίγειας εξυπηρέτησης επιβατών, αεροπλάνων στο αεροδρόμιο) μπορεί να δουλέψει στα αεροδρόμια σε όλα τα τμήματα για την εξυπηρέτηση των επιβατών,

AIRPORT OPERATION SPECIALIST

To μάθημα Airport Operations Specialist σας παρέχει την ευκαιρία για διεκδίκηση υψηλόβαθμων θέσεων στον τομέα του Αεροδρομίου.

FLIGHT DISPATCHERS – ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΠΤΗΣΗΣ

Αυτό το μάθημα στοχεύει να προετοιμάσει τους μαθητές για να κτίσουν μία μεγάλη και σημαντική καριέρα στις αερογραμμές. Ο Επιμελητής πτήσης έρχεται σε επαφή με όλα τα τμήματα της αεροπορικής εταιρείας

AIRHOSTESS-FLIGHT STEWARD

Εργάζονται μέσα στο αεροπλάνο για την δυνατότητα σωστικών διαδικασιών αν συμβεί κάτι εν πτήση, φροντίζουν για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των επιβατών κατά την ώρα της επιβίβασης/

Τηλέφωνο για κράτηση θέσεων 22117051476,2106620857 

bannerweb3

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top