Shqip

Gjirokastër kapen 60 klandestinë

Policia e Gjirokastrës ka bërë të mundur ndalimin e 60 klandestinëve nga vendet e treta të cilit kishin hyrë ilegalisht në kufirin shqiptar. Ndalimi i tyre është bërë gjatë mbrëmjes në pikën e kalimit kufitar të Kakavijës.

Sipas policisë, në mesin e klandestinëve të ndaluar, 10 prej tyre ishin femra ndërsa 7 të tjerë ishin fëmijë.

Po ashtu bëhet e ditur se 60 klandestinët e ndaluar jane nga Siria 43, Siera leone 1, Uganda 1, 3 Kongo 3, Kameruni 1, Palestina 1, Mali 4, Gambia dhe India 3.

Burimi www.shqiptarja.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top