Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Gjenerata e dytë e Emigrantëve në Greqi- Video

Ky film është rreth brezit të dytë të emigrantëve në Greqi . Edhe pse të lindur në Greqi apo kanë emigruar me familjen e tyre në një moshë të re dhe ndoqën shkollën greke dhe regjistruar si çdo fëmijë tjetër me origjinë greke, ky grup social pranon diskriminimin e rëndë me ligj. Pas moshës tetëmbëdhjetë vjeçare, shteti u kërkon atyre të aplikojnë për leje qëndrimi. Nëse nuk paraqesin dokumentet e nevojshme janë automatikisht të paligjshm…

 

 

 

 

 

{vimeo}15582250{/vimeo}

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top